| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Kto jest najładniejszy pod względem wizualnym? |
| John Lennon |
|
24% |
[ 19 ] |
| Paul McCartney |
|
46% |
[ 36 ] |
| George Harrison |
|
19% |
[ 15 ] |
| Ringo Starr |
|
7% |
[ 6 ] |
| Stuart Sutcliffe (jako bonus) |
|
2% |
[ 2 ] |
| Pete Best (też jako bonus) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosów oddano : 78 |
| Wszystkich Głosów: 78 |
|
| Ankieta nie wygasa |
|
| Autor |
Wiadomość |
Lennonka554 Day Tripper

|
Wysłany: 12:56; Poniedziałek 19 Lip, 2010. Temat postu: John <3 |
|
|
Według mnie zdecydowanie John Lennon  _________________ "Im więcej widzę,tym mniej rzeczy jestem pewien" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karla Rubber Soul

|
Wysłany: 10:29; Czwartek 22 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
A ja i tak będe się upierała przy Paulu. Jest słodki i przystojny. i ma śliczne oczy. I piękny uśmiech. A jego puszczanie oczek...mmmmmmmmmm!
Ale nieraz robi głupie miny  _________________ Cool kids listen to The Beatles! ;P
Paul całą mą miłością...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paskuda_ Little Child

|
Wysłany: 11:16; Czwartek 22 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Ja się zawsze wystrzegałam decydowania, który z nich jest najładniejszy, bo miałam z tym okropny problem. Ale ostatnimi czasy moje zdanie się zmieniło i wręcz muszę powiedzieć, że John Lennon jest najładniejszy <3 Ten uroczy uśmiech, te głupie miny, czasami taki nieobecny wzrok. I te genialne zdjęcia, przy których wręcz się rozpływam. On jest nie do pobicia ! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karla Rubber Soul

|
Wysłany: 11:59; Czwartek 22 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
No wiesz... ja ich tam wszystkich kocham, wielbie i szanuje, ale Paul... Paul to Paul i tyle!
A co do Johna to niekiedy mi podpada, ale nie moge powiedziec, że jest brzydki, obleśny czy coś w tym stylu. Bo to John. Ach... to takie skomplikowane  _________________ Cool kids listen to The Beatles! ;P
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paskuda_ Little Child

|
Wysłany: 15:50; Czwartek 22 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Ahm, rozumiem Cię (powiedzmy). Ale dla mnie John to John i nic nie zmieni faktu, że uwielbiam go i jest moim namber łan pod względem wyglądu.
Choć to nie zmienia faktu, że ja całą czwórkę uważam za mega przystojną i co tu dużo mówić, nie dowierzam do tej pory, że oni dobrali się tak świetnie, że jeszcze pod względem wyglądu. Nie wiem, czy ktoś mnie zrozumie ;p _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Meg_an Revolution

|
Wysłany: 16:34; Czwartek 22 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
wiem o czym mówisz Też nie mieści mi się to w głowie jak takich 4 kolesi z jednej wioski znalazło się w tym samym miejscu w tym samym czasie z tymi samymi zainteresowaniami. To się przecież nie zdaża prawie w ogóle generalnie !  _________________
Paul: "They're doing one of John's books, at the national theater in London."
John: "It's disgusting what happens in England these days." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Minea Day Tripper

|
Wysłany: 22:09; Niedziela 25 Lip, 2010. Temat postu: . |
|
|
ja wybrałam Paul'a. ; D
bo on jest piękny. chociaż zawsze miałam, mam i będę mieć problem John czy Paul, w każdej materii. kocham ich wszystkim jednakowo, ale nie wiem, coś mi się ubzdurało że muszę mieć tego ukochanego, na wypadek gdyby dało się cofnąć czas, wylądowałabym w latach 60tych i musiałabym zostać żoną któregoś. poza tym muszę czyjeś imię wpisywać w zeszycie w serduszku
i choć jak robiłam listę (tak, wiem, zlinczujcie mnie, robiłam listę ; DD) to więcej plusów miał John, a zresztą Paul mnie czasem drażni, ten jego perfekcjonizm i brak psychodelizmu... to jednak jak patrzę na jego twarz, uśmiech, oczy, jak słyszę jego głos to Lennon natychmiast odpada ; D sama nie wiem czemu.
George i Ringo absolutnie nie są w moim typie, aczkolwiek George'a darzę największą sympatią. kocham Paula, szaleję na punkcie Johna, Ringo mnie fascynuje, ale tak naprawdę lubić można tylko George'a.
minea. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LennonTheMaster Little Child

Dołączył: 23 Lip 2010 Posty: 52 Skąd: Pepperland/Shangri-La/Gdynia
|
Wysłany: 09:26; Poniedziałek 26 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Ja też miałam straszne dylematy...ale dla mnie ostatecznie John wygrywa, jest bezkonkurencyjny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karla Rubber Soul

|
Wysłany: 19:40; Poniedziałek 26 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Minea jak bym czytała o sobie...  _________________ Cool kids listen to The Beatles! ;P
|
| Powrót do góry |
|
 |
apple scruff Day Tripper

|
Wysłany: 20:13; Poniedziałek 26 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
oooh dla mnie najpiękniejszy jest George zawsze i wszędzie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LennonTheMaster Little Child

Dołączył: 23 Lip 2010 Posty: 52 Skąd: Pepperland/Shangri-La/Gdynia
|
Wysłany: 20:15; Poniedziałek 26 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
| apple scruff napisał: | oooh dla mnie najpiękniejszy jest George zawsze i wszędzie! |
Tak przy okazji...cudowny avatar  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
apple scruff Day Tripper

|
Wysłany: 21:35; Poniedziałek 26 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
dziękuję  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nevermind_

|
Wysłany: 17:42; Czwartek 29 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Matko, ale trudny wybór! Wszyscy są wspaniali! Waham się pomiędzy Johnem a Georgem... Dobra, wybieram Georga! Za te wspaniałe zęby i późniejsze wąsiska.  _________________ The Beatles saved the world from boredom. - George Harrison |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paskuda_ Little Child

|
Wysłany: 18:11; Czwartek 29 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Matko kochana, uważam, że George najniekorzystniej wyglądał jak już zarósł -,- _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karla Rubber Soul

|
Wysłany: 18:46; Czwartek 29 Lip, 2010. Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z przedmówca. Chociaż... za A hard day's night był taki słodki... A jak zarósł trochę w Helpie to tez był przystojny. Jak ja to mówię, George to George, Paul to Paul, John to John a Ringo to Ringo. No i tyle...  _________________ Cool kids listen to The Beatles! ;P
|
| Powrót do góry |
|
 |
|